Utile

Urați-i ei „Sărbători fericite!”..

E seara de Ajun. În toate casele miroase a cozonac, a sarmale și a alte bunătăți, în vreme ce sufletul omului vibrează de bucurie. Mâine e Crăciunul, Ziua Veseliei, a Minunii Nașterii din Fecioară a Fiului lui Dumnezeu.

La noi, românii, nu știu cât mai înseamnă Crăciunul nevoie de Hristos, dar în mod sigur înseamnă dor de familie, de cei dragi și dorință de comuniune, în jurul bradului sau al mesei de Crăciun.

Dar, în timp ce noi ne bucurăm să suntem bine și că îi avem lângă noi pe toți ai noștri, sunt oameni care au pierdut totul. Pentru ei, viața s-a încheiat într-o zi blestemată, de care nu vor să își mai aducă aminte.

Deși trăiește, se poate afirma fără greșeală că doamna Milica Dodan și-a pierdut Viața. I-a murit Valentina, unicul copil, răpit de pe această lume de oameni fără suflet și conștiință.

Astă-seară, doamna Dodan a scris pe Facebook un tex emoționant. E primul Crăciun fără fiica ei. Vede luminile și străzile îmbrăcate în culoare, dar admite că, pentru dumneaei, „toate acestea au dispărut. Luminile mele s-au oprit, în timp ce eu merg înainte prin întuneric..”.

Aș vrea să știți, doamna Dodan, că nu sunteți singură. Îl aveți pe Dumnezeu, aveți memoria Valentinei și mai aveți alături mii de oameni din Buzău și din toate colțurile țării. Să nu uitați asta niciodată.

Ne-am dori din suflet să aveți sărbători fericite, dar, din păcate, știm cu toții că acest lucru nu mai este posibil pe deplin. Fiți însă încredințată că lumea aceasta nu și-a pierdut toată bunătatea din ea și că Dumnezeu lucrează prin oameni. Acum, în prag de sărbători, ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vă întărească și să vă aline suferința! Valentina trăiește prin dumneavoastră și prin toți cei care au iubit-o cu adevărat!

Sărbători binecuvântate, cu pace și lumină!..

Cosmin Șontică

Spune-mi despre ce crezi că ar mai trebui să scriu aici! 0725.225.335 | [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *