Utile

Andrei a plecat onorabil!

Sunt succese care te coboară și eșecuri care te înalță. Andrei Neder, proasptătul fost viceprimar al municipiului Buzău, a făcut un gest pe care mulți ar fi dispuși să-l considere „bărbătesc, decent, onorabil”. Neder și-a dat demisia într-un moment în care, personal, mă așteptam să se agațe cu toate puterile de scaunul de la Palat.

Dar nu, Andrei Neder a demonstrat că nu mai poți sta într-o echipă de care te-ai dezis, oricât de iubitor de arginți ai fi devenit sau oricât de bună ar fi sinecura pe care ți-a dat-o partidul.

Mă tem însă că Andrei Neder, acest viceprimar cu priză la public al Buzăului, a picat într-o capcană întinsă chiar de oamenii în care a avut încredere.

Azi, când Neder a demisionat atât din Primărie, cât și din Consiliul Local, scenariul potrivit căruia țelul a fost taman scoaterea sa din schemă chiar de către apropiați ai săi nu mai pare atât de … fantezist.

Astfel, dacă ar da crezare spuselor lui Constantin Toma, care pare să fi regretat decizia de tip hara-kiri a fostului său coleg, Andrei ar trebui să-i „mulțumească” șefului său de partid pentru că „i-a tras țeapă”. Asta dacă nu cumva, în vara anului viitor, partidul va ține cont de gestul onorabil de ieri al viceprimarului și îl va pune candidat chiar la Primăria Buzău!

Cosmin Șontică

Spune-mi despre ce crezi că ar mai trebui să scriu aici! 0725.225.335 | [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *